flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

25 листопада 2011, 15:40

25.11.2011 року з метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, обізнаності широкої громадськості з роботою суду, забезпечення права вільного доступу громадян до інформації в Краснокутському районному суді проведено захід «День відкритих дверей».

Бажання взяти учать виявили учні 5-го класу Краснокутської гімназії. Також були запрошені працівники засобів масової інформації, зокрема журналісти Краснокутської районної редакції «Промінь».

Розпорядник суду Дронь В.М. провів огляд по залам судових засідань, стендів з довідковою інформацією, надав відповіді на запитання щодо організації судового процесу.

 Голова суду Каліберда В.А. провів лекцію про судову систему в Україні та про відповідальність неповнолітніх за скоєння правопорушень. На завершення відбувся Круглий стіл на тему «Запитання – відповідь».

            Найбільш цікавими питаннями для учасників були: яка освіта потрібна для працівників апарату суду, та посадові обов’язки. А також питання щодо відповідальності неповнолітніх за скоєння злочину.


         Від проведеного заходу всі отримали задоволення, а також в подарунок диски з фото на згадку.